Om Mona Lundgren

Jag heter Mona Lundgren, är utbildad Peter Hess®-Klangmassage Praktiker och driver Mona Lundgren Klangmassage • Stresshantering. Hos mig får du vila ut – och helt kravlöst bara vara. I ”mitt lugna rum” tar jag och klangskålarna hand om dig och ger dig en klangmassage som främjar djup avslappning för hela din kropp.

Min mission är att genom klangmassage och stresshantering bidra till att mina medmänniskor ska må bättre fysiskt, mentalt och emotionellt.

Mina värdeord är

  • Omtanke (om mina medmänniskor)
  • Glädje (i det jag gör och i den verkan klangmassage och stresshantering  har)
  • Tillit (mellan mig och mina klienter)

Peter Hess®-Klangmassage Praktiker

Under 2017 har jag utbildat mig till Peter Hess® Klangmassör och Klangmassage Praktiker på den auktoriserade Peter Hess® Klangmassage Akademin vid Nordlys Center i Silkeborg, Danmark: www.nordlys.dk​ .

Klangmassör klangmassage

Min bakgrund

Jag har en bakgrund som kommunikatör. Jag har även fortbildat mig inom coachning och mindfulness. Beteendevetenskap i kombination med att få människor att må bra fysiskt, psykiskt och emotionellt med hjälp av enkla verktyg och skonsamma metoder är ett stort intresse.

Jag kom i kontakt med klangmassagen redan 2005 då min syster utbildade sig till Peter Hess® Klangmassör i Österrike (där hon bor och har sin Klangmassageklinik). Sedan dess har jag fått många härliga klangbehandlingar av henne  –  och min egen dröm om att få utbilda mig till Klangmassör och Klangmassage Praktiker för att kunna ge klangmassager till mina medmänniskor har nu gått i uppfyllelse.

Kontaktdetaljer

Mona Lundgren Klangmassage • Stresshantering
Svampvägen 7
284 33 Perstorp
Tel. 0730-445441
info@monalundgren.se

Fri parkering finns direkt intill min verksamet.

Min verksamhet är godkänd för F-skatt.


Hitta till Mona Lundgren Klangmassage • Stresshantering!

Adress: Svampvägen 7 i Perstorp.